Roskile Festival Tuborg
   
     
  Pressemeddelelse  
  11. december 2013  
     
     
  Arctic Monkeys til Roskilde Festival 2014  
     
 

Arctic Monkeys vender tilbage til Orange Scene som et af tidens mest højtelskede og efterspurgte rockbands. Deres koncert på Roskilde Festival 2014 bliver bandets eneste festivalkoncert i Skandinavien næste sommer.

 

Nogle bands opbygger en særlig historie på Roskilde Festival i kraft af roste koncerter og en overvældende efterspørgsel fra publikum. Sådan et band er Arctic Monkeys.

 

De spillede på Roskilde Festival helt i starten af deres karriere, og de ligger på top 3, når Roskilde Festival efterspørger sit publikums bandønsker.

 

I 2014 vender de endelig tilbage til Orange Scene med karrierens bedste album i bæltetasken – og leverer dermed deres eneste festivalkoncert i Skandinavien eksklusivt på Roskilde Festival.

 

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger:

 

Arctic Monkeys er et af vores publikums mest ønskede bands, og de har leveret fremragende koncerter på vores scener i deres unge år. Deres nyeste plade er skamrost af anmelderne, og de er vokset på alle tænkelige måder, siden de sidst besøgte Roskilde Festival. Så i 2014 får de en eksklusiv chance for at vise publikum foran Orange Scene, hvorfor Arctic Monkeys et af tidens største rockbands.”

 

Et voksent band

Arctic Monkeys sprang på rockhistoriens tog som purunge punks i 2006, hvor de også gæstede Roskilde Festivals Arena-scene. I 2014 genindtager de Roskilde Festival som et af tidens mest højtelskede og efterspurgte rockbands.

 

På deres seneste plade AM har de perfektioneret deres flirt med amerikansk kaktusrock. Arctic Monkeys er blevet et voksent band med mod nok til at lege med genrer som R&B og hiphop. Samtidig er her stadig fortællinger om tøven, længsel, svedige armhuler og romantisk søgen, der genkalder natklubberne hjemme i Sheffield.

 

Roskilde Festival er stolt over at have dette konstant voksende rockband tilbage.

 

Flere navne på vej

Arctic Moneys føjes til et program for 2014, der indtil videre rummer så forskellige navne som Haim, Pusha T, Carcass, Trentemøller og MØ. Flere stærke og aktuelle navne fra alle vægtklasser og kategorier offentliggøres snarest.

 

Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014.

 

En billet koster 1910 kroner inkl. gebyr.Roskilde Festival skabes af frivillige ildsjæle og er 100 % non-profit. Alt overskud doneres til kulturelle og velgørende formål af Foreningen Roskilde Festival.

 
     
     
  Kontaktinformation  
     
 

Christina Bilde, talskvinde

E-mail: press@roskilde-festival.dk

Presetelefon: +45 30 10 82 81

Online medieservice: roskilde-festival.dk/dk/presse

 
     
     
  Vedhæftede filer  
     
  Arctic Monkeys_PR.jpg  
     
     
  Online medieservice
På vores hjemmeside finder du kontaktinformationer, højopløselige fotos, pressemeddelelser, informationer om akkreditering og meget andet materiale, som du kan anvende i forbindelse med dit redaktionelle arbejde.
 
     
  Vi ses på Roskilde Festival 29. juni til 6. juli 2014.  
     
  Twitter   Instagram   Facebook   Homepage